Sondre Båtstrand bystyrerepresentant i bergen for miljøpartiet de grønne

«Jeg tror personlig kontakt er viktig, og derfor er De Grønne rundt i Bergen i dag for å spre det grønne budskapet om frisk luft, helhetlig miljøpolitikk, godt dyrevern og god sosial fordeling. Kom gjerne innom valgboden vår på Torgallmenningen som er åpen både i dag og i morgen!»

Amit Ighani nestleder i akershus unge høyre

«Det blir nok en sak de er ekstra engasjerte i. Man må jo ha en motivasjon for å stemme, og jeg tror at for mange sofavelgere handler det om at de ikke kjenner seg igjen i politikken, eller at de føler en slags maktesløshet/forvirring når det gjelder politikk.

Personlig går jeg dørbank for å få en god dialog med velgerne. Ingenting er bedre enn direkte velgerkontakt, og det bør nesten forventes av oss politikere. Facebook er også en mulighet.»

Håkon Block Vagle bystyremedlem i sandnes for høyre

«Jeg håper det blir helheten i politikken!

En god skolepolitikk som setter tydelige mål for skolene og følger opp. Frihet og verdighet i eldreomsorgen, hvor de som trenger hjelp selv får bestemme hvem og hvordan. Større satsing på vei, motorvei og kollektiv transport.

Og selvfølgelig - en kommune som setter vekst og velferd i sentrum; som satser på å skape verdier, være nytenkende og jobbe effektivt - ikke innføre eiendomsskatt på hjemmene til folk.

Hvis folk ønsker dette, så stemmer de Høyre»

Lars Vangen medlem i samferdsel, miljø- og klimakomiteen i østfold, sp

«La oss håpe det er bedre kollektivtilbud, flere lærere i skolen, mer penger til ungdomstilbud og en sterke satsing på miljø. For da stemmer de på oss.»

Tellef Inge Mørland gruppeleder for ap i aust-agder

«Jeg tror medias valg av saker og vinklinger de siste dagene før valget, har ganske mye å si for de som er i tvil om hva de skal stemme.

I tillegg tror jeg utadretta valgkamp der vi møter velgerne, og gir de mulighet til å få svar på sine spørsmål, er viktig.»

Jan Tore Sanner nestleder høyre

«I mange kommuner står det nå mellom en ordfører fra Høyre og et rødgrønt flertall. De rødgrønne har varslet en mer venstrevridd skolepolitikk. Derfor er det viktig at de som ønsker mer og ikke mindre kunnskap i skolen møter opp og bruke Høyres stemmeseddel på mandag.»

Sivert Haugen Bjørnstad nestformann i fpu og stortingsrepresentant

«I Trondheim er det nå 26100 grunner til å ikke stemme på de rød-grønne. Det blir avgjørende!»

Filip Rygg byutviklingsbyråd i bergen, krf

«Det kan se ut som en god del har endret seg i løpet av valgkampen og at de siste dagene vil påvirke mange til å stemme et parti de før ikke hadde tenkt å stemme. På valgboden i Bergen registrerer vi mange nå som kommer og melder at de vil stemme KrF pga kontantstøtten. Hvem hadde trodd det i juni? Vi vet at mye avgjøres de siste dagene og derfor skal vi ha tidenes mest aktive valghelg. »

Tord Lien olje- og energiminister (frp)

«Synlighet er vel det eneste som hjelper nå. I gata, i media og på sosiale media. »

Hilde Ekeberg kommunestyrerepresentant for krf i lillehammer

«Det er nok mange som håper at det er nøkkelringer, boller, kaker og kulepenner med partilogo som skal gjøre susen.

Jeg tror at det partiet som klarer å snakke om de sakene som hver enkelt betrakter som sine hjertesaker, er de som klarer å hanke inn dem som fortsatt er i tvil. Så da gjelder det bare for KrF å fortsette å snakke om kvalitet og verdighet i eldreomsorgen, å se de sårbare barna og en god familiepolitikk. »

Eirik Faret Sakariassen bystyremedlem i stavanger, sv

«Jeg kommer til å skrive en garanti mine velgere kan slå meg i hodet med om jeg bryter den. I tillegg vil jeg minne folk om hva et samfunn uten SV vil bety - jeg tror mange bør minnes om at SV trengs!»